MPS

SCHROLL har egenproduktion i både Danmark og Portugal. Begge steder ser vi det som særdeles vigtigt at producere planter så skånsomt i forhold til miljøet som muligt. 
Derfor har vi forpligtet os til det internationale miljøregistreringssystem MPS - Milieu Programma Sierteelt.

VI har følgende MPS certificeringer: 

MPS ABC - Kategori A - siden 2009
MPS GAP siden 2015
MPS SQ siden 2019

Læs mere om MPS her Milieu Programma Sierteelt.

I 2009 blev vi første gang registreret og klassificeret via MPS-ABC systemet, og siden 2009 har vi haft MPS A-certificering. MPS-ABC vurderer på flere parametre, som dermed danner et overblik over produktionens ressourceforbrug i et helhedsperspektiv. Der vurderes også på energiforbrug, gødning og pesticider samt affaldshåndtering. 

I 2015 blev vi MPS-GAP certificeret. MPS-GAP relaterer sig til planteproduktionen samt håndteringen af dette, og kan på disse områder sammenlignes med Global Gap.
GAP står for Good Agricultural Pratice. MPS-GAP certifikatet er et miljøcertifikat, der vurderer produktionen i forhold til miljø generelt, arbejdsmiljø og produktionsforhold.
MPS-GAP Certifikatet understreger at vi efterlever den Europæiske Detailsalgsorganisation EUREP’s kriterier for sikker, bæredygtig og sporbar produktion af høj kvalitet.

Som den nyeste udvidelse af MPS-pakken er vi i 2019 blevet MPS-SQ (Socially Qualitied) certificeret. Dette certifikat bekræfter at vores produkter er produceret under gode og sunde arbejdsmiljøforhold, herunder også ansættelses-, sikkerheds- og sundhedsmæssige forhold.

Klik på logoerne for at se de forskellige certifikater:

Se MPS-SQ certifikatet her:           Se MPS GAP certifktatet her:           Se MPS-A certifikatet her:

 MPS nyt logo

 

 

 

 

 

 

carsten

 

Kontakt os

Carsten Garbo Schroll

+45 20 14 11 44